fredag 14 oktober 2011

Gud bevara oss för Folkpartiet

Under denna helg har Folkpartiet sitt landsmöte. Bevaka vad de kommer fram till. De är återigen ute efter  fackens förhandlingsrätt och vår arbetsrätten.
De vill ha lägre ungdomslöner. Finns inget bevis för att det skapar flerjobb. Skapar bara ytterliggare frustration bland de som faktiskt ska föra detta land vidare. men det minskar ju problemen med bostadsbristen, för ungdomarna har inte råd att flytta hemifrån. Där spara folkpartiet pengar åt staten igen.Kanske det då går att sänka skatten för högavlönade igen. Låt fack och arbetsgivare sköta löneerna.

Så det vanliga. Förändra Lagen om Anställningsskydd.. Där ska ju alla gamla bort. De saknar ju kompetens. Enligt Folkpartiet är inte erfarenhet kompetens.
Ska man vara lite rättvis så kan man ju se att de slår mot alla åldrar i sina förslag. Men då får man vara väldigt lite rättvis.
Detta parti måste bevakas. De börjar bli regeringens mest högerinriktade parti.
Som en sista liten efterrätt så vill Folkpartiet att vi ska gå med i eurosamarbetet. Detta när halva Europa pratar om att eurosamarbetet håller på att spricka. Skaratta inte.Bekämpa dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar