lördag 17 november 2012

Rasism-Feminism

Under veckan har ledande sverigedemokrater återigen visat sitt rätta tryne. Ingen har väl lyckats undvika de bilder som visats i TV, hur ledande sverigedemokrater hånar både invandrare och kvinnor.

Att sverigedemokrater inte gillar invandrare är ju inget nytt. Det är ju därför partiet har anhängare. men nu visades också deras tydliga kvinnosyn. Den kvinna han kallade lilla hora var ingen invandrare utan en ``riktig´´ svensk.
Partiet har ju tydligen många kvinnor som stöder dem. Ni borde tänka efter inte bara en gång utan många gånger.

Att sedan höra försvaret från denna ledande sverigedemokrat. Han var berusad så han vet inte vad han sa. Inte ser han speciellt berusad ut på bilderna och när han yttrar sig så inte låter han berusad.
Han påstår att han var deppad, fått sparken och var allmänt påhoppad eftersom han var sverigedemokrat, därför var han i obalans när han yttrade sig.
Skitsnack han hade just flyttat till Skåne för ett nytt jobb inom Region Skåne, Han var ett toppnamn inom Sverigedemokraterna. Han var femte namn på riksdagslistan och var beredd på att flytta tillbaka till Stockholm om han kom in i Riksdagen.
Allt han har sagt till sitt försvar är skitsnack.
Allt de han sa är vad han står för . Eftersom han är var ett toppnamn inom Partiet så är det också det som partiet står för.

Nej . Nu måste vi som tycker att detta land inte är mitt land, utan vårt land ställa oss upp och säga ifrån
Sverige är allas land inte mitt eller ditt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar